MFP-ÖTIK/2021

Önkormányzatunk sikeresen pályázott az MFP-ÖTIK/2021 ” Önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok fejlesztése” című pályázaton és 29.902.150 Ft összegű, vissza nem térítendő támogatást nyert.

Projekt neve: MFP-ÖTIK/2021 ” Önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok fejlesztése-2021
Támogatási összeg: 29.902.150Ft
A projekt fizikai befejezése:2022.11.30.
Támogatás éve: 2021.
Rövid összefoglaló:
-Napelemes rendszer kiépítése, a melléképületen.
-Hűtő-fűtő klímák beépítése az irodákban. Az épületben lévő épületgépészeti rendszerek fűtés teljeskörű energetikai korszerűsítése fog történni. A fűtési energia hőszivattyúval lesz a továbbiakban. A fűtési-hűtési hálózat zárt rendszerű lesz. A tervezett hőleadók az épületben a klíma beltéri egységével fog üzemelni.
-A padlás utólagos hőszigetelése.
-Az épületvillamossági szerelések felülvizsgálata, átalakítása az funkcióknak megfelelően.
-A villámhárító rendszer felülvizsgálata.
-Az átalakítással érintett részen az épületgépészeti szerelések (víz-, szennyvízszerelés, fűtésszerelés) felülvizsgálata, átalakítása az új funkcióknak megfelelően.
-Az intézményben projektarányos akadálymentesítés valósul meg: Új rámpa és előlépcső építése. Járdák, térburkolatok újrakészítése. Akadálymentes W.C. kialakítása.
-Az épület teljes körű festése, mázolása megtörténik.https://radio7.hu/ujabb-nagyeri-intezmenyre-szereltek-napelemeket?fbclid=IwAR3QWYjszAdq28Ud3OMPlbwrG4fH5xQYlh043uaOgahxrCPl5bHV73clrhA

Hetvenmilliós fejlesztés vár Nagyérre az idén

Megkímélték a nagyéri községházát