TOP_PLUSZ-1.2.1-21-CS1-2022-00013 Élhető települések

Kedvezményezett neve: Nagyér Község Önkormányzata
Projekt címe: Élhető települések- Közösségi célú fejlesztések Nagyéren
Támogatás összege: 48 999 994Ft
Támogatás mértéke: 100%
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2024.04.30
Projekt azonosító száma: TOP_PLUSZ-1.2.1-21-CS1-2022-00013

Projekt célja: A projekt keretében közösségi célú fejlesztések valósulnak meg, amely a lakosság megelégedettségének növelése mellett az ideérkező turisták számára is vonzóbbá tudja tenni Nagyér települést.

Közösségi terek fejlesztései az alábbi helyrajzi számokon: A 252.hrsz-on az iskolaépület mögötti sportpálya felújítása, korszerűsítése történik meg. A korszerűsítés során a zöldterület kerül rendezésre, kerítés és új bejárati kapu épül, megvalósul a sportpálya világításának korszerűsítése LED izzókkal. A szertár épülete is megújul, megerősítésre kerül a falazat és új tetőszerkezet kerül az épületre. Az öltöző épületének felújítása során a tetőszerkezet kerül lecserélésre, és fűtéskorszerűsítés valósul meg. Emellett térburkolás történik. A 148.hrsz-on utcai parkolók kerülnek kialakításra és felújításra, továbbá a központi parkot övező sétány és térköves gyalogjárdák felújítása valósul meg.

Emellett padok kerülnek elhelyezésre, dísznövények kerülnek telepítésre. Beszerzésre kerül egy szabadtéri mobil színpad és sátor, valamint hangtechnikai eszközök.